Ода Вельзивуле

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/26/150


Ода Вельзивуле


Я - Вельзевула, я породження пороку,
Страшний мій бізнес..,  побудований на крові!,
Я забираю душі в Ад.., і їх там забагато!,
Нудяться й страждають за гріхи вони свої!

Виплодок Ада я - але ж продовження  життя,
Яке в Миру від Бога йшло сповна!,
Я переміг як завжди..,  п'ю сьогодні забагато!,
А біси метушаться навкруги біля стола!

Виплодок Ада  я – але ж продовження  життя,
Бог знов програв, погані ЙОГО справи..,
Але ж чому?, Так є тому, що просто знаю я..,
Я просто знаю.., - в чому Праведність гріха!

Виплодок Ада я – але ж продовження  життя,
Даж у пеклі тепліє воно сповна,
Там люди теж.., - Програли Боги,
Моя по повній знову верх  узяла!

Виплодок Ада я – але ж продовження  життя,
Нехай у золі, чорним - чорна  моя Душа,
Не очищаю я нікого.., хоч  там трісни!,
І не прагну я розп'яття самого Христа!

Нас легіон!, і стоїмо ми у порога,
А сцуки й ханжи все личать дні,
Як скінчаться.., не знають того засобу,
Порятунку.., що в Любові ми знайшли!

Я - Вельзивула, я породження пороку,
Про це є у вірші кілька  лиш  рядків,
Ну, а хиба ж скажіть, потрібно забагато?,
Люблю, грішу.., тому  я теж зачислен в сан Богів!

Я - Вельзивула, я породження пороку,
Терпіти Любов?! - терпіння у Бога в ціні!,
Не перемогти Любов, і не буває її забагато!,
"Терпіти Любов", - така доля вготована тим, хто  дурні!

Я - Вельзивула, я породження пороку,
Любов - вона ж і є той самий смертний гріх!,
А "не терпіти".., - любити й насолоджуватися!,
Доля  така тільки для обраних, а зовсім не для всіх!