Тэ авэс бахтало

Юлия Симонян
Данный стих написан на цыганском языке и посвящён моим друзьям цыганам)

Тэ авэс бахтало.

Тэ авэс бахтало романо чаво,
Ту со кэрэс? Сар ту дживэс?
Яв ко мэ дарик, на дар романо
Мэ тут камам. Джинэс......?

Сэгэдыр авэн дро кхэр лубано
Ваш мэнгэ ту гожо вкамло.
Ракир со ту миро кэрэс
Мэ на авэс лолёс.