Дай Боже

Мила Кирилюк
Дай, Боже, мені сили
Зі шляху не зійти.
Я досі йшла щосили
І хочу далі йти!

Не дай розчаруватись
В моїх палких думках…
Не хочу я здаватись,
Все ж у моїх руках!

А Ти мені дай крила
Такі міцні, як сталь!
Я ж, двері вже відкрила
В свою мрійливу даль…