Шоу-бiзнес

Мила Кирилюк
Про ШОУ-БІЗНЕС усі чули…
Хтось - багато, дехто, - трішки…
Гострі зуби, як у акули,
Має він, і довгі ніжки…

Широкі стегна, повні груди…
Голос же - остання справа.
Без фонограмочки - нікуди,
Трохи спецій – добра страва…

А зяблик рота відкриває,
Жадібно так… Бо голодний.
Кільканадцять раз проспіває
І усе. Вже він – народний…