Послiдовнiсть

Мила Кирилюк
Коли тривога, - ми йдемо до Бога,
Й нічого не беремо у знаки…
І тільки знаємо, що благаємо,
А треба, кажуть, зовсім навпаки.

Зайди до Храму, одягни хустину,
І найдорожчу свічку не купуй!
Навчись сама й навчи свою родину:
Зайшовши в Божий храм, - Бога шануй:

Подякуй Бога за усі здобутки…
Потім гріхи свої перелічи…
Дивись на образи блаженним смутком,
І з Богом говори, а так – мовчи.

Бог усе чує! Ти й не сумнівайся.
Він милостивий, тож завжди простить.
Розкаявшись, ти славить намагайся
Бога. А тільки потім вже – просить…