Дорога до свiтла

Мила Кирилюк
Сьогодні небо вкрили сині хмари
І протягами тягне з-від-усіль…
Уся країна у тумані марить,
І навіть небо відчуває біль!

А світло уже зовсім недалеко…
У сонечка усміхнені вуста!
За мить усім нам стане дуже легко –
Нас виведе на світло доброта!

Країна – то великий колектив.
Сильніш за українців не знайти!
Врятує нас від кризи позитив!
Тож будемо вперед до світла йти!

Не треба бити нам себе у груди!
Нам треба свою силу берегти!
Тримаймось разом, добрі люди!
Дай Боже, вихід разом нам знайти!

http://stihi.ru/avtor/milakir14