Нерубайськi яблука

Мила Кирилюк
Нерубайські яблука налиті
В Київ рідні передали…
П’янким сонцем оповиті,
Теплим спогадом віддали…

Лежать в торбі краснощокі,
«З’їжте нас!», голосять…
І фліртують на всі боки,
Ароматом просять!

Взяла в руки, удихнула…
Пахне таким рідним…
Аромату не забула!
І садок той плідний…

Бігла дівчинка садочком…
З дорослим відерцем.
Не бери підряд все, дочко,
Вибирай їх серцем!

На тих яблучках зростали
 Дівчатка гарненькі…
Дорогими дуже стали
Для мене рідненькі…

http://stihi.ru/avtor/milakir14