Вимирають села Украiни

Мила Кирилюк
Вимирають села України,
Що віками прагнули цвісти!!!
Немов привиди – хати-руїни…
У нікуди тягнуться мости.


Жевріють чиїсь пусті надії…
Розверзається земля від дум…
На полях ще колосяться мрії!
Розвіває вітер вічний сум…