ДАВНiЙ ДОЩ

Мила Кирилюк
Як вода, стікає час…
Завітала осінь знов до нас.
Ти прийшла із давніх мрій,
Знову чую ніжний голос твій.

І тремтить, як листя, знов
Осінню заплакана любов.
Для кохання зайві всі слова.
Давній дощ… Мелодія нова…

Приспів:
Осінь, ти і я…
Та ж історія…
Листя, як тоді,
Тоне у воді.

Ти вже більше не прийдеш,
Двічі в одну річку не ввійдеш!
Давній дощ в останній раз
Пригощає знов любов’ю нас.


Як вода, стікає час,
Повернувся давній дощ до нас.
Зазирнули у вікно
Кадри із прадавнього кіно.

Приспів:
Осінь, ти і я…
Та ж історія…
Листя, як тоді,
Тоне у воді.

Ти вже більше не прийдеш,
Двічі в одну річку не ввійдеш!
Давній дощ в останній раз
Пригощає знов любов’ю нас.
Любов’ю нас…

Автор музики і виконавець пісні - румунський співак Славіч Мороз

http://www.youtube.com/watch?v=KvB468s3fro