Хожу я между небом и землей!

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/26/1954


ХОДЖУ Я ПОМІЖ НЕБОМ І ЗЕМЛЕЮ!


Ходжу я поміж Небом і Землею,
Осколки почуттів і серця збираю,
Розійшлися ми.., ти зараз зовсім з іншим!,
І  мене, це є природно, - інша пригортає!

Ходжу я поміж Небом і Землею,
Бог  лише позіхає., не в змозі мені допомогти,
Зараз ти без мене, і ти зовсім з іншим,
А мені залишилося все це тільки розуміти!

Ми розійшлися як ті у море кораблі,
Без вітру, без попутного в дорозі,
Всі грані  під Любов'ю підвели,
І повернути щось уже не в змозі!