Только ты! - начало начал!

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/26/2029

Тільки ти, - моє народження й початок!,
Тільки ти, - є бажана моя!,
Я прагну, щоб любов звучала,
У моєму серці до тебе до кінця!

Тільки  ти, - у бездоннім небі птаха,
Тільки ти, - у тому небі  хмара,
Проміннячко сонця,  що їх пробиває,
Тільки ти.., улюблена моя й кохана!

Тільки ти, - велике моє щастя,
Лише про одне молю тепер Творця!
Щоб щастя це ніколи не скінчалося,
Навікі  щоб з'єднав наші серця!

Тільки ти мені віриш без залишку,
Без  утоми, суму й турбот все це!,
Тільки той що йде, той шлях  подужає,
Хто з любов'ю по ньому йде!

Тільки ти тепер значиш так багато,
Є без сумніву в тебе такий Божий дар,
Я з тобою подужаю всяку дорогу,
І пожежу,  і лихо  й долі удар!

Ти - у багатті розпечені  вугілля,
Сходить від них сильний жар,
Цей вірш.., -  це теж тільки Ти!..,
Бо  конкретно…, для Тебе!.., я його написав!

Тільки ти моє  народження й початок,
Ти  тієї  Любові бурхлива ріка!,
Серце, Душу, життя  мої вбрала..,
Що не побачиш вже ні берега ні дна!

Без тебе немає попутного вітру,
Ти початок найважливіших початків!..,
Ну, привіт тобі, Кохана!., добрий ранок!...
Що  прагнув…, - я все вже тут сказав!

Тільки ти! Початок почав