Я - грешница!

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/26/4140


Я – ГРІШНИЦЯ!


Я - грішниця, я, право, не свята!,
Мій не вміщає лик іконостас!,
Хоча ходжу я в церкву по суботах,
ДО святої не зараховуйте, я дуже прошу вас!

Не Янгол, хоч під Богом себе чищу,
Гріхи свої вам покладу я на вівтар вогню,
А ви сподіваюся самі там розберетеся,
Хто я така є - янгол або схожа на тварину!

Хоч твариною бути мені б дуже не хотілося,
Все ж до святих ікон ви мій безликий лик,
Не зараховуйте.., якось це незручно,
Хоча і є в цієї справі якийсь гламурний  шик!

Ходжу я і в житті як на дошці кіньми,
Що буквою "Г".., один кривий зиґзаґ,
І дотепер не розумію того зовсім,
Хто друг мій там, а хто - заклятий ворог!