Мне грустно!

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/26/4983


МЕНІ СМУТНО!



Зараз мені смутно, і я в сумі, -
Мені дуже хочеться тепла,
А в душі - заметіль і хуртовина,
Там настали злиї холода!

Зараз мені смутно, і я в сумі, -
При відсутності Тебе.., - мене немає теж!,
А ти, коханий мій, цього не знаєш,
Як исстрадалася душа не розуміеш!

Зневажаючи мною одного разу,
Ти сам собою в миг той зневажив і от…,-
Став ти для мене лише - Янгол падший,
А не живий з харизмою  мій Бог!

Зневажаючи мною одного разу,
Ти сам собою в миг той зневажив…,-
Не обравши для себе головного шляху,
Із сотні тисячі інших  шляхів!

Ти подзвониш, - а я не відповім,
ДО чого тобі зараз вже відповідати?,
Адже ти Любов мою тоді не зрозумів,
Тепер вже запізно щось там міняти !