Крылья

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/26/1202


КРИЛА


Прагла бути Янголом, та обламали крила,
У Пекло не впускали, - гнали її  палицями,
Та жорстоко топтали  обламані  ті крила,
Жартували, риготали, не прагли  допомогти!

Вона й плакала, і ледь чутно  вголос молилася,
І напивалася до заходу сонця в шинках,
І вправлялася в мистецтві стати стервозною,
У гламурі прози або дівочих невмілих віршах!

Вона намагалася, - багато чого превстигнула,
Всій  "соціум" її боготворив, -
Глумую дівчинку зі звичкою суки - стерви,
А ангела..?, саме той «соціум» у ній ангела - убив!