Вы красотой своей меня очаровали. романс

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/26/1276


ВИ КРАСОЮ МЕНЕ СВОЄЇ  ЗАЧАРУВАЛИ.  РОМАНС


Ви красою мене своєї  дивної зачарували,
Замість того беріть  моє серце сповнене  вогню,
Інакше він мене спалить, боюся і точно я знаю,
Запалили дівчини безмежні очі й без них я вмру!

Ви красою мене своєї  дивної зачарували,
Полонений був  я неземної  тієї красою,
Вогонь спалює  душу  вщент мені й серце,
Він явно є ненашенский, - він із самого Раю!

Напевно в Бога ви таку красу украли,
Та зовсім трошки,  маленьку  часточку  вогню,
І земному грішнику  його мені ви передали,
Ну, що робив раніше, Боже, я без тебе.., - не збагну!

І от уже сходжу доверху я по сходах,
Любові прекрасної цієї ешафот,
Хто був закоханий хоча б маленько,
Той мене ніколи не вб`є та не засудить.., так от!

Ви красою мене своєї зачарували,
Зачарували іскрами душевного вогню,
Я піднімаюся тихо по сходах любові,
Лише твоє  ім'я як заклинання  вголос  шепочу!