Кот

Рман Сэнив
І де ж мій любий кіт весь день гуляє?
Куди зникає знов на цілу ніч?
Про це напевно тільки місяць знає,
Що нам світив –  коли ми віч-на-віч…

Блукає диво-росами, садами,
Де я колись з тобою заблукав,
Шука слова розсипані у травах
Що я тоді для тебе не зібрав…

Можливо  він у спогадах що ночі
Стежками ходить моїх давніх снів
Слова ті каже щирі та пророчі
Що я тоді сказати не зумів…