Там на п длоз знову молоко

Наталия Майя
Сиджу я на кухні,знову одна,
Дивлюся на край кухоного
Там на підлозі знову молоко
А з крану капае вода

І дивиться в очі мені все знайоме
І хочеться чути не те,що завжди,
Ти думаеш краще б,не мати ті очі,
Та просто слухати пісні,

Ласкати кішку на твоєму підвіконі,
Невже це для мене можливо,
Поїти її молоком,
Годувати її шоколадом

Ти знаєш,я йду,
Її залишаю на тебе,
Можливо колись,
Ти забудеш про це молоко

Ти прийдеш з роботи,
Втомившись впадеш,
Забудеш про неї,
Вона промурчить
Втече через двері
Які ти забув зачинити для неї
Прийде до мене,
Припаде до підлоги,
Злиже останнє твоє молоко