Не Forever!

Мила Кирилюк
Лютує ще стара зима…
Останню випускає пару.
Та тої сили вже нема
Сніг перетвориться на хмару!

Земля у кольорових снах…
Її ще сонце не голубить,
А їй наснилась вже весна,
Хто ж пору цю, скажіть, не любить?!!

Останнім подихом зима
Морозить стомлені дерева.
Та уже сумніву нема –
Зима приходить не forever!

13.02.2010