вiд образи

Натали Яблочная
розiрвать кохання вiд образи,
менi не зробили iн`єкцiю вiд сказу,
буде боляче- кричи, я буду смаковать твою проказу

вп`юся занозою у серце,
можливо навiть зiб`ю з рельсiв,
погашу недопалок об вени
i затримую дiю твох капiлярiв i артерiй

питиму кров за здоров`я повiй,
як примху залишу тобi, дурнiй,
пicтолет iграшковий та кiлька патронiв
пiдберу до твого iм`я який-небудь антонiм
i швейцарським ножем розрiжу дроти,
що з`єднують наші убогi свiти
i з`їм всi слова, що лишились позаду
i виллю на тебе гарячу каву,
можливо поставлю пiднiжку, щоб впала,
а поки спи, моя кохана.