не Настр1й

Михаил Исаевич
Розірвано  вечір  дощами...
А  ночі  нестримана  суть
повзе  з-під  небесної  брами
і  в  місто  несе  каламуть.

У  хмари  закутано  зорі,
як  душу  -  у  чорний  туман.
Я  знов,  опинившись  надворі,
віддамся  на  волю  вітрам.

Стихією  змито  невдачу,
хоч  настрій  намок  під  дощем.
Думки  недоладно,  ледачо
вже  сплять,  невдоволені  днем.

Я  просто  крокую  в  негоді.
І  навіть  не  знаю  -  куди.
Напевне,  де  звуки  рапсодій,
де  колір  Кохання
і  Ти...