Братья Украинцы

Жильцов
Ой ви браття українці
Нащо ж вам сваритись
Не потрібні нам ті войни
Треба нам миритись

Так і жити треба дружньо
Не ділити владу
Не давати військо в руки 
Якомусь там гаду

Хай народ наш сам рішає,
Що йому робити
Коли Гетьмана обрати
А коли й посварити

Як було колись давненько
Жили Козаками
А тепер народ наш славний
Роблять дураками

Ой ви зграйка самошедших
Що ж ви наробили
Наш народ великий дружній
Взяли й поділили

Але цей розподіл їхній
Треба припинити
Треба жити усім дружньо
І добро робити.