вбивати

Натали Яблочная
А ви бачили сльози моєї душі?
О так, ви ж можете тільки вбивати.
А бачили рани у мене на лівій нозі?
Так ось- я впала не тоді, коли бігла по парку.

А хочете я покажу вам синці?
І шрам, що лишився на серці від слова?
Ви просто не знаєте, як іноді у мене в руці
Від жаху тремтить пістолет іграшковий

Виявляється все так легко зламати,
А я ж не зроблена з заліза
Іноді особливо хочеться кохати,
А замість того блукаю, як у лісі.