перебудова

Натали Яблочная
Прискорення моїх рухливих процесів
Збудження моєї ЦНС
Підвищення мого емоційного стану
Свою любов я лишила най терплячим, на останок

Перебудова у моїй хиткій державі
Дати ляпаса колись коханій
Реформи, які можуть щось змінити-
Я ж маю якось без нього жити

Набуття незалежності і конфлікти республік
На мені лишиться кілька синців
Ви самі відкрили мені рахунок

Шрам на нижній аорті
Галасу трішки більше ніж норма
Я відріжу дроти
Дам вам трішки спокою