032. Лепет Женских Губ!

Альберт Васильевич
Лепет!
Женских Губ........
Наивный..............
Глупый............

Проведённые
Вдвоём Минуты
С Женщиной
Наедине..........

Отдаются...........
Вечностью.........
Во Мне.