Я за тобою

Влад Сем
Я за тобою в рай
Я за тобою в пекло
Я за тобою на хмари
Я за тобою в бездну
Я за тобою в дощ
Я за тобою в спеку
Я з тобою завжди
Я без тебе мерзну

Я хочу з тобою лишитись навіки
Ти,від кохання, мої єдині ліки!!!
Я хочу відчути радість від ніки*
Ніки кохання-перемоги на віки




*Ніка(Вікторія)-перемога
написано 14. 06. 2008