Пiсня

Рман Сэнив
Я сьогодні встану, привітаюсь з сонцем
Виплесну  розлуки те гірке вино,
Розіллю рядками знову на папері
Ці слова коханій, що казав давно.

Я сплету їх в пісню, полетить у небо
Як полине в вирій зграя журавлів
Полетять за обрій, понесуть до тебе,
Ті слова почуєш, що сказать хотів.

Хай вони розкажуть, як тебе кохаю
І які в розлуці нескінченні дні
Як без тебе гірко, зустрічі чекаю
І без тебе мила, як на чужині.

Дні  ідуть за днями, дні міняють ночі,
Не пливе рікою – час неначе спить
Бачу я дівочі волошкові очі
Прагну поцілунку, аж серце щемить.

Ви летіть лелеки, розкажіть коханій,
Розкажіть лебідці, що сказать хотів,
Хай вже не сумує, хай мене чекає
Розкажіть, що вірність зберегти зумів.