Тебе...

Юлия Йовенко
                Тобі…
Твій ніжний подих у моїх обіймах
Твій океан кохання у моїх очах
Палкі і пристрасні зізнання..
тобі й для тебе у моїх вустах…

За обрієм вже сонечко сідає
Темна імла спадає на міста
Цією ніччю зорепадом обвінчає
Нас Той, хто поєднав наші серця

Десь чути, як кує зозуля
І тьохкання умільця-солов'я
Пильніше прислухаюся..і чую..
спів наших душ..
що лине в небеса

І під зеленими верби косима
Сльозами-росами омию твої сни
І з першим променем,що впаде на покоси
Цілунок подарую я тобі