Допоки ти кохаэш - ти живеш

Кв Инт
Моє втрачене кохання,
Мої розбиті мрії,
Чому я втратив жити бажання,
Чому не задумався про свої дії?..
Шукаю поглядом красу,
Я повертаюсь у минуле,
Лише про одне тебе прошу,
Лише одну тебе люблю.
Зів'яли пелюстки троянди,
Кров полилась по стеблі,
Нечаче вперше і в останнє,
Ми бачились с тобою уві сні.
Ти йдеш і осінь за тобою йде,
Життя пливе як течія бурхлива,
Журба зника, журба любов краде,
А на душі лише болюча злива.
Я бачив тінь в твоїх очах,
Тінь втрачених надій,
Я бачив трепіт в твоїх думках,
Сум втрачених тобою мрій.
Лиш сльози тамують мою біль,
Лиш я зможу перемогти себе,
Більше не відчуваю я кохання хміль,
Я більше не кохаю тебе.
Радій життю, радій коханню,
Допоки ти кохаєш - ти живеш,
Радій своєму існуванню,
Допоки ти кохаєш - ти не вмреш.