Без тебе...

Александр Зиновеьв
***
Моє життя на очах тане
Мабуть це велике палке кохання
Що спрагу викликає, з часом минає
Але в сердці незабутні почуття залишає

***
Я знаю, так буває, смуток зі мною засинає
Тонка мов стрУна в душі моеї грає
Я спитаю - що це ? Що таке любов?
Це мистецтво, для неї не потрібно слів.

***
Лише достатньо дарувати тепло
Бути сонцем, бути носієем почуття свого
Нажаль не кожен здатен розуміти.
Опускаються руки, вже нічого не змінити

***
Залишаєтся пливти по течії життя
Сподіватися на кращі кроки  буття.
Не дати зупинитись,  своїм бажанням
Незважаючи на помилки в минулому коханні..