Серденько мое!

Людмила Букреева
Серденько моє! Кохання з тобою ...
У небі з”явилось хмаринкой легкою!
Серденько моє! Із болем,журбою...
Ти-щастя моє...?Чи ти моє...горе...?
Кохаю тебе до нестями, мій любий!...
І очі твої, твої руки та й губи!....
Моє ти серденько!Жалоба,кохання....
Ти-гордість моя! Ти- моє наказання!
Ти-квітка рожева червоної рути!
Чи ти гірко-чорна перлина отрути...?
Не маю я шляху ,забула про спокій!...
Де ж бродиш ,козаче ти мій синьоокий...?
Згадай мене,любий!... Згадай,мій коханий!...
Ти-зірочка моя! Чоловік мій бажаний!