Янгол на веселц

Юлия Гасан
Самотній янгол на веселці,
Тобі на нього все одно,
Надворі грудень снігом землю стелить,
Забравши у кишені все тепло.

Самотній янгол на веселці,
Йому б до тебе, поряд лиш...
А ти ідеш все далі й далі,
Хоч на снігу сліди залиш..

Пуста веселка, хмари вкрили небо,
Ти зазирнув в небесну височінь...
А янгол зник, замерз, упав у прірву
Не дочекавшись хоч скупих обійм...
                10.12.09