Зиронька моя!

Людмила Букреева
Зіронька моя!
Моя ти кохана! Ти сяєш на небі,
Моє серце бажане...!
Зіронька моя!
Ти-щастя навіки!
В душі одинокій моєї наче квіти...
Зіронька моя!
Жіноча ти врода!
Яскрава, природня. ..,щаслива нагода...!
Я палко кохаю тебе до нестями...
Зіронька моя!
Ти-зоряна брама!...
Ти-щастя моє, що омріяне нами,
Яке ми шукали доволі роками...
І , навить, на мить ми його упустили,
Забули про роки,ми найшли і відкрили...
В собі,...у крамниці душі своій ,
Наче багаття. вогонь запалили....
Воно палахнуло на нас ,наче пекло...,
Від сяйва його даже Сонце померкло...
Зіронька моя!
Тебе я кохаю!
Без тебе ,що мені робить,...я не знаю!...