Я т нь твоя...

Юлька Кутина
Тобі на небі сонце світило прям у вочі
Твоє кохання щире кохало аж до ночі
А руки всі у ранах мабуть із-за погоди
Мабуть ті рани ...сонця пикли тобі до болі
Буття це лиш малюнок
Пустоти й  сподівання
Чекаю я до ночі
А ти Жевеш  у Ранок
Мене ти не побачиш
Я іскра в 220
Але не сподівайся
Мене ти не побачиш