В субботу, всем святым, и за умерших

Александра Манцевода
Апостоли, мученицы и пророцы
За Русь повелели бороться.
Они, совершившии подвиг суровый,
Воззвали к нам снова.

Святителие, преподобнии старцы,
Имев дерзновение драться,
И веру соблюдшии, Бога молите:
Помилуй Спаситель!

И токмо Ты, могий свершити благое –
Преставленным дати покоя.
Мы все в житии согрешиша, падоша.
Безгрешен никтоже.

25 июля 2009г.