Я - раб...

Надежда Кошель
Я - раб, ти - раб,він - раб...Усі  - раби.
У кожного раба -  своя провина.
Хай не у всіх однакові горби,
Але у кожного єдина лиш перлина
Від Бога, від землі, від пра-пра-пра...
Від космосу, що неосяжний в русі,
Від схлипу до пекуості пера
Я відчуваю смак в прикусі.