Велику справу маЕмо почати

Александр Воскобойник
Велику справу маємо почати,
Нарешті стати вірними меті,
Кожного ранку посміхом стрічати
Людей до одного усіх. Нема не ті.
Казати про добро лише словами
І вбого якось навіть несерйозно.
Запрошуєм усіх: о, нумо з нами
Чого отак самітнитися порізно?
Є чемність в жертві, подиху радіти.
Бо що на вимушеність класти і воліти
Чого? Питаємо у кого.
Ні тільки не у дідуся сумного.
Живе в нас віра невгасима вітром!




11.2002.