Звична справа вiдкривати вiкна

Александр Воскобойник
Звична справа відкривати вікна.
Хто біжить по вулиці дивитись.
Або справу іще іншу виконать.
Щось спитати в когось,
Злегка причепитись.
 


12.2002.