Причина

Марина Ключковская
Чому все не так, як серце бажає,
Чому все не так,як хоче душа,
Чому, розкажи, мій коханий,
Для тебе кохана вже інша, не я?

Ще вчора приходив до мене
Ніжно ти так обіймав,
Ходили гуляти по небу,
Із зорів букет дарував.
               
В ці миті була я щаслива,
Хотіла так жити щодня,
А раптом ти кажеш, коханий,   
Тобі уже час, вже пора.

Чому все не так, як серце бажає?
Чому все не так, як хоче душа?
Звісно, на це є причина,
Та хтозна у чому вона?