У тюрьмы такие стены!

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/26/8762


У в'язниці такі стіни!


Я поїхав би до Лери,
Але, у в'язниці товсти стіни!,
Мене замкнули ті  холери,
Ух,  у в'язниці які стіни!

Друг сидить мій на парашке,
І мріє зараз про Наташку,
А ще він дуже прагне Олю,
І, звичайно, щоб на волю!

Друг сидить мій на парашке,
І мріє зараз про Наташку,
Рве він маленьки папірці,
Щоб дупі своєї допомогти,
А навкруги - дерьмо, какашки!

Друг сидить мій на парашке,
І мріє зараз про Наташку,
Його теж, замкнули ті холери,
Ой у в'язниці такі стіни!

Вертухай стоїть на вишці,
І мріє.., теж він про «братишку»!,
А у в'язниці такі стіни,
І його замкнули ті холери!

І я теж  мрію про Олену,
Член мій увесь у гламурній піні,
А навколо одні какашки,
І не видне тут Наташки!

А як підкрутиться той випадок,
Ми з радістю когось отдрючим,
А поки що рвемо ми папірці,
І кидаємо їх у кашкети іншим!

І коль підкрутиться добрий випадок,
Якогось гомосяку  ми "підкрутимо",
Бо тут поки побачиш  Олю,
Скорише вийдеш ти на волю!

Ходить он тільки гомик Петя,
Сам дуже схожий на ведмедя,
Але, поки що ми лише тут сусіди,
З гомосярой оцим значиться «теперя»!