Какие мужчины вам нравятся?

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/27/1898


Які чоловіки вам подобаються?


Мені подобається і я полюблю! Пропоновані варіанти відповідей:


-Щетина, вуса, борода?
-Запах перегару  із рота?
-Має він мене  коли!
-Або  з ним моя подруга?!
-По вирокові Суду! лише.., таке можливо!
-Ну, що ви, бля! Собі подобаюся сама!
-Мужик у будинку я!
-Димона Я- Би Лана…, ля!
-У розлученні, одна...
-Коли зводить тебе лиходійка-Доля!
-Любов зла, до будь-якого козла!
-Якщо в ньйого багато "бабла"!
-Мужики, усі  ху...я! Бо лесби - я!
-Гастарбайтера мені з Таджикиста- На!

-Із чого обираєте - "Так"?!