Я давно хочу

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/27/3038


Здавна я прагну...


Я здавна прагну одна,
Усіх хлопців звести з розуму,
І під шелести купюр,
"Отжигать" у клубі гламур!

Я здавна прагну одна,
"Річард Хенесси" - з горла!,
Олігарха відловити,
І його їм напоїти!

Я здавна прагну одна,
Очманіла, щоб Москва!,
Щоб пили хлопці за мене,
Те шампанське й до дна!

Я здавна прагну одна,
Усіх хлопців звести з розуму,
У своєму платті від кутюр,
"Отжигать" у клубі гламур!

Мій пропащий олігарх,
Подзвонив  мені на днях , -
І з ним ми яхту на паях,
Купимо на різик свій й страх!