Кохане мiсто

Людмила Пигарева
Я щиро закохалась в рiдне мiсто
Що бiля моря  буйно розрослось.
I  хвилями морiв , як тим намистом
Чарiвне мiсто Керч з любов ' ю обплелось.
Там вулицi  в перлиновiм уборi
Ведуть мене в коханii мiста.
Ласкавий сонця промiнь , що у морi
Мiльярдом дiамантiв розквiта.
Там Мiтрiдат , як сивий охоронець ,
Що на сторжi щастя i добра.
Вiн 26 вiкiв вiд  ворогiв боронить ,
I 26 вiкiв вiн всiх гостей вiта.