Усмiхнусь...

Богуслав Лютица
Коли зникну з уяви, з думок..., з ваших снів,
Коли буду не тут, а далеко, десь за небокраєм,
Я у щирій усмішці моїх синьооких синів
Зазирну у цей світ, і на мить про себе нагадаю...