***

Эола Вардар
Я не хочу більш гратись таємно,
Та й не хочу тебе залишати.
Я не хочу лить сльози даремно,
Тай не хочу тобі заважати.

Ти ніколи не будеш поруч -
Ми ніколи не будем разом,
І ти пройдеш від мене праворуч -
Я - залишусь... і без образи.

Ти не скажеш святих три слова,
Не посмію тебе просити.
Задля тебе на все готова:
Тільки схочеш - не буду жити.

Я не можу так більше бути,
вб'єш мене ти любовю цією.
Ти не хочеш мене почути -
Я вже мертва, не тілом - душею.