Весна

Наталья Тимко
До мене ластівки на крилах,
Весну зелену принесли,
І у лісах, гаях, і луках
Фіалки ніжно розцвіли.

Я квіточку візьму духмяну,
До неї щиропосміхнусь
І побіжу в зелені луки
І до берізки притулюсь.

Весняне сонечко сміється,
Мені шепочучи слова
Луною в лісі озоветься
Весна прийшла, прийшла весна!