Моральний кодекс. Стаття 33. Оксанофилия. Твоя

Иван Здерчук
МОРАЛЬНИЙ КОДЕКС. Стаття 33.Оксанофілія.

Твоя лебединая шия
Тремтить, як осиковий лист,
Коли притулюсь залюбки я,
Але то було вже колись.

Я бачу перловії зубки,
Якими ти блись в мене, блись,
Пухкі відчиняю я губки,
Але то було вже колись.

Була ти подібна на кицьку,
Казав жартівливо я: "Брись",
Твою цілував рукавичку,
Але то було вже колись.

А завтра проснусь спозаранку
І буду молитись: "Вернись".
Тебе я побачу на ганку,
Але то вже буде колись.

Колись на скрижалях дивана,
З якого злітатиму ввись,
Я випечу слово "Оксана",
Але то вже буде колись.

"Зізнайся, ти любиш Оксану?-
Спитають на небі колись,-
Не треба вводити в оману,
Тому на воротях "колись".