***

Алясик
Пастельними тонами покрито намистини,
Душа моя самотня прихилена  до тину,
Маленький горщик щастя розтрощений ущент
У долі не останній це гарний був клієнт.

Піднятись самотужки з підігнутих колін,
Зловити у долоні повітря гарних змін,
Наповнити по вінця любов*ю новий час
Ніщо вже і надалі не роз*єднає нас.