Дура

Юра Кушнир
Пішла ти нахуй,сука ти погана
Мовчиш ну і мовчи
Закрий своє єбало.
Нахуй ти мені здалась
Потвора,звідки ти така взялась
Я хочу бачити тебе в могилі.

СУКА

Пр: Тобі вдалось мене наїбати
       Але я буду мстити
       Будеш *** ти смоктати
       Своїм поганим ротом
       Щоб менше ****іти.
 
Яка з тебе нахуй гламурна принцеса!
Зранку до ночі ковтаєш колеса
Думаєш це весело?!
Та зовсім це не так.
Пора тобі вже на панель
Сидіти в кімнаті і чекати гостей.

*****

Пр: Тобі вдалось мене наїбати
       Але я буду мстити
       Будеш *** ти смоктати
       Своїм поганим ротом
       Щоб менше ****іти.
 
Знову лежиш на обкінчаному ліжку
Цілу ніч грали тебе в діжку
Тепер не можеш встати на ноги,
Пора тобі здихати
І мозок нікому більше не їбати.

СУКО

Пр: Тобі вдалось мене наїбати
       Але я буду мстити
       Будеш *** ти смоктати
       Своїм поганим ротом
       Щоб менше ****іти.