Визволяю себе

Надежда Кошель
Визволяю себе від потреби люстерка -
Розмальована словом, тавром по щоці,
Будь готова завжди, барабань, піонерко,
Маршируй і чекань, і чекай поїзди.

Інстинктивно тримаю на гребені ери
Руку праву,
А в лівій - годинник пісочний.
Руш - не руш.
 
Нерушимо впадаю в химеру...
Плюс на мінус є мінус - вмиваюсь в проточній.