Я залишаюся одна

Наталия Плюта
Ти йдеш, я залишаюся одна,
У цьому смутку у цій безодні сліз.
Але не мрій я не піду до дна,
Я буду хитра як сибірский лис!

Мене не втримають великі грати,
Які на вікна ставиш ти мені.
Я, буду все що хочу мати!
І ти не зможешь, завадити мені!!!

Знай я не помру, я буду жити,
Хочаб для того, щоб ти не зміг
Іншого життя так загубити,
Як ти з мого, без сліду, пітти зміг!

Нехай всі кажуть, що винувата я
Але стояти буду на своєму!
Нехай всі кажуть, що любов моя
Померла і не з'явиться в житті моєму!